MEDIC ENSIAPUTARVIKE – NOPEAA APUA LÄHELLÄ

Medic on arvostettu tuotemerkki, joka takaa ensiaputarvikkeiden laadun. Valikoimastamme löytyy tuotteet vahinkojen ennaltaehkäisyyn, välittömään ensiapuun sekä jälkihoitoon – nopealla toimituksella. Autamme luomaan turvallisen työympäristön, jossa oikeat ensiaputarvikkeet ovat aina käden ulottuvilla.

Medic Ensiaputarvike Oy on osa Duell-yhtiöitä. Medic-tuotteiden myynti aloitettiin vuonna 2004, tuolloin osana Duell Office Oy:tä. Vuonna 2008 Medic Ensiaputarvikkeesta tuli oma yhtiönsä.

Meidät tunnetaan suomalaisissa yrityksissä sekä Medic-tuotemerkkimme laadukkuudesta että asiakaslähtöisesti toimivasta myyntihenkilöstöstämme. Tavoitteemme on olla alan monipuolisin yritys Pohjoismaissa. Panostamme omassa yksikössämme voimakkaasti tuotekehitykseen, ja maahantuomme alan johtavien valmistajien parhaita tuotteita.

Ensiapua vaativissa tilanteissa on ratkaisevaa, että käsillä on heti turvallisia, toimivia ja helppokäyttöisiä ensiaputarvikkeita. Ensiapupakkauksemme erottuvat hyvin ympäristöstä, jolloin minimoidaan viiveestä aiheutuvat lisävahingot. Pakkausten sekä tuotteiden käyttöönotto hätätilanteessa on nopeaa ja yksinkertaista.