Medic Ensiaputarvike Oy

Haluatko Huippumyyjäksi!

Tarjolla unelmien työpaikka!

Yrityksemme on kovassa kasvuvauhdissa ja siksi haemme mukavaan porukkaamme lisää hyviä tyyppejä edustamaan Medic-ensiaputarvikkeita business-to-business –myyntineuvottelijana.

Tarvittava osaaminen sekä turvalliset, saatavilla olevat tuotteet ovat ratkaisevia ensiaputilanteissa. Pakkauksiemme käyttöönotto hätätilanteessa on yksinkertaista ja nopeaa. Ensiapupakkauksemme ovat ympäristöstään hyvin erottuvia ja käyttötarkoituksensa mukaisia, jolloin viiveestä aiheutuvat vahingot saadaan minimoitua.

Valikoimaamme kuuluu tuotteita vahinkojen ennaltaehkäisyyn, välittömään ensiapuun sekä jälkihoitoon.

Koulutamme sinusta huippumyyjän

Koulutusohjelmamme auttaa sinut alkuun urallasi. Koulutus tai aikaisemmat työpaikat eivät paina vaakakupissa. Riittää, että sinulla on motivaatiota.

Hyvät etenemismahdollisuudet

Meillä on mahdollista yletä. Kaikki kouluttajamme ja aluemyyntipäälliköt, myyntijohtajamme ovat aloittaneet myyntityöstä, kuten myös yrityksen perustajat. On vain itsestä kiinni miten pitkälle haluat työlläsi päästä.

Rahanarvoinen työ

Tarjoamme sinulle huippuluokan tuotteet, kilpailukykyisen provision reiluilla bonuksilla, mahdollisuuden talon autoon sekä koeajalta takuuprovision 2400 €/kk.

© Copyright Medic Ensiaputarvike Oy 2018

Medic on osa Duell Yhtiöitä